Атомски навики

Издавач: АНТОЛОГ

ISBN: 9786082433431

Нема на залиха

Краток опис

Дали тешко ги менувате своите навики? Ако е така, проблемот не сте вие. Проблемот е во вашиот систем. Лошите навики се повторуваат одново и одново, не затоа што вие не сакате да се промените, туку затоа што имате погрешен систем за промена.

Оваа книга содржи проверен и докажан систем, кој може да ве издигне до нови височини.

Ќе научите како:

•          да најдете време за нови навики;

•          да го надминете недостигот на мотивација и на волја;

•          да ја промените својата околина за да бидете поуспешни;

•          да се вратите на патот кога ќе скршнете од курсот;

•          и уште многу нешта…

„Атомски навики“ ќе го преобликуваат начинот на кој размислувате за успехот и за напредокот и ќе ви ги дадат потребните алатки и стратегии за трансформација на вашите навики – сеедно дали сте тим што сака да освои првенство, компанија што се стреми да се издигне над конкуренцијата или едноставно поединец што сака да престане да пуши, да ја намали тежината, да го победи стресот или да постигне некоја друга цел.

Навиките се оној ситен детаљ што може да донесе огромен пакет од позитивни промени кај секого од нас.

james-clear

Џејмс Клир

Џејмс Клир е американски автор, претприемач, фотограф, спортист и хуманист. Експерт е на темата за навиките и човечкиот потенцијал, а централното прашање на кое дава одговор во својата рабо...

Види повеќе

Коментари и оценки

Дадете ваше мислење
Само регистрирани купувачи можат да дадат мислење. Ве молиме најавете се или регистрирајте профил