barbara-o-neal

Барбара О’Нил

Барбара Самјуел, попозната како Барбара О’Нил, е авторка на повеќе од 60 бестселери од жанрот женска фикција, вклучувајќи ги Како да испечеш совршен живот, Изгубениот рецепт за среќа, Градината на среќните краеви, Дел од рајот, Дома е најубаво итн. Нејзините книги се објавени во десетици држави: Франција, Англија, Полска, Русија, Австралија, Турција, Италија, Германија, Бразил и многу други. Седумпати ја добила наградата РИТА, најпознатата американска награда за љубовен или друг вид романтичен роман.

Барбара О’Нил живее во Колорадо Спрингс со својот партнер Кристофер Робин, британски атлетичар кој ветува дека никогаш нема да го изгуби нагласокот. Таа е страстен градинар, фотограф и патешественик.

2 books by this author: