david-brown

Дејвид Браун

Дејвид Браун е лиценциран професор на Институтот за кадри и развој со седиште во Вимблдон, Лондон; студирал машинско инженерство на Универзитетот Лафбороу, и обезбедил диплома по менаџмент на Универзитетот Астон. Има повеке од триесет години искуство во преговори за големи бизнис-зделки, а последните дваесет години работи како консултант и предавач за подобрување на бизнисот. Исто така поседува и диплома за невро-лингвистичко програмирање, кое навлегува во проблематиката на бихејвиоризмот поврзана и инволвирана во преговорите за бизнис. За повеќе информации можете да ја посетите www.scott-brown.co.uk

1 книга од овој автор: