ildefonso-falcones

Илдефонсо Фалконес

Илдефонсо Фалконес по занимање е адвокат и живее во Барселона со својата сопруга и нивните четири деца. КАТЕДРАЛАТА НА МОРЕТО е наменета како спомен кон луѓето кои ja изградија една од најубавите цркви за само педесет и пет години, што за тоа време е незамисливо. Првпат е објавена во Шпанија, каде што за многу кратко време стана феномен. http://www.ildefonsofalcones.com/

0 книги од овој автор.