jack-canfield

Џек Кенфилд

Џек Кенфилд и Марк Виктор Хансен се професионални говорници кои ги посветија своите животи на личниот и на професионалниот развој на луѓето. Тие се едни од најпродаваните автори на листите на Њујорк тајмс и УСА тудеј токму поради огромниот бестселер Мевлем за душа (оригиналниот наслов на ова дело е Chicken soup for the soul или Пилешка супа за душата), од кој ќе настане и истиомениот серијал на книги кој денес брои преку двесте различни наслови. Сите книги од овој серијал содржат неверојатно инспиративни приказни кои го отвораат срцето и ја крепат душата.

0 книги од овој автор.