jay-conrad-levinson

Џеј Конрад Левинсон

ЏЕЈ КОНРАД ЛЕВИНСОН е автор на над десетина книги од серијата „Герила-маркетинг“. Некогашен потпретседател и креативен директор во маркетиншките агенции „Џ. Валтер Томпсон адвертајзинг“ и „Лио Барнет адвертајзинг“, денес е претседател на фирмата „Герила-маркетинг интернационал“, консултантска фирма што им дава услуги на големи и мали фирми ширум светот.

1 книга од овој автор: