jen-sincero

Џен Синсеро

Џен Синсеро е најпродаваната авторка на New York Times, воедно и мотивациона говорничка која преку своите говори, семинари и книги им помогна на многу луѓе да ги трансформираат своите животи, на личен, но и на професионален план. 

 

2 books by this author: