jenny-han

Хан Џени

Џени Хан е корејско-американска авторка на литература за млади. Позната е по тоа што пишува трилогии. Едицијата „До сите момци што ги сакав“ веќе е приказна и на филмското платно. Додека ги чекате продолженијата, дознајте што ќе се случува во животот на Лара Џин! http://jennyhan.com

1 book by this author: