john-cotter

Џон Котер

Џон Котер е гуру на водството и на промената на Бизнис-школата на Харвард. Автор е на единаесет книги, и сите тие ожнеале пофалби или станале бестселери во областа на бизнисот. Професор Котер држи говори и семинари на универзитетот Харвард и насекаде во светот. Живее во Кембриџ, Масачусетс, со сопругата Ненси Диармен, ќерката Каролина и со синот Џонатан.

1 book by this author: