katerina-angelovska

Катерина Ангеловска

Катерина Ангеловска е тренер за личен развој и мотивациски говорник – www.katerinanagelovska.mk Нејзиниот авантуристички и позитивен дух, како и личното долгогодишно истражување во психологијата и филозофијата резултира со звањето сертифициран тренер за принципи за успех по методот на Џек Кенфилд. Програмата за личен развој по која ја препознаваме Катерина Ангеловска е базирана според принципите за успех по методот на Џек Кенфилд. Таа води разновидни обуки и работилници за личен развој и целосно е посветена на мотивирање, инспирирање и тренинг на денешните генерации, со цел да ја пронајдат големината и моќта во себе, и да станат творци на својот живот. 333 афирмации е лична збирка на Катерина. Ова е нејзина прва книга преку која нe води низ светот на позитивната творечка мисла. Таа верува дека развојот на позитивна состојба на умот е една од најмоќните животни стратегии. Афирмациите како техника за позитивно размислување се дел од нејзината

1 book by this author: