kenan-crnkic

Кенан Црнкиќ

Кенан Црнкиќ е автор на големи регионални бестселери за успехот („7 тајни на успехот“), за среќата („Внимавај кој волк го храниш“) и за животот („Надживејте го животот“).

Неговите дела се преведени и објавени на повеќе странски јазици, а исто така и на Брајово писмо. Тој е доктор по економски науки и професор на повеќе високорангирани странски универзитети. Се образувал како во земјата, така и во странство, а специјалистичките студии успешно ги завршил на престижниот Harvard Business School. 

2 books by this author: