lisa-wingate

Лиса Вингејт

Лиса Вингејт е новинарка, колумнистка, популарна инспиративна говорничка и авторка со неколку бестселери, од кои најголем е Before we were yours; книга која упорно стои на листата на најпродавани според Њујорк Тајмс веќе 9 месеци.

0 книги од овој автор.