mark-manson

Марк Менсон

Марк Менсон (роден на 9 март 1984 година) е американски автор за самопомош и блогер. Од 2019 година тој e автор на три книги, од кои две, „Е, баш ме заболе“ и „Сè е заебано: книга за надежта“, беа бестселери на „The New York Times“. Неговите книги се продадени во над 13 милиони примероци

2 books by this author: