martin-manser

Мартин Менсер

Мартин Менсер, дипломиран студент по уметност, магистер по филозофија, предава комуникациски вештини на лондонскиот Колеџ за комуникации. Тој е јазичен тренер и консултант, но и уредник на прирачници. Меѓу неговите книги е Управување со времето, исто така дел од серијата „Бизнис тајни“.

1 книга од овој автор: