matthew-hussey

Метју Хаси

Метју Хаси е интернационален говорник и тренер за човечка динамика. Тој е ѕвездата на шоуто Подготвени за љубов на NBC и редовен експерт на Plain Jane на MTV. Неговите евенти и онлајн програми се имаат здобиено со интернационален статус и ги посетуваат десетици илјади луѓе секоја година.

1 book by this author: