michael-heppell

Мајкл Хепл

Мајкл Хепл е еден од најдобрите и најценетите мотивациски говорници и обучувачи на светот. Работи со многу компании и организации од ФТС 100. Тој, исто така, работи со различни групи, меѓу кои се и затвори, младински организации, владини тела, и организации од образованието и спортот. Живее во Нортамберленд со сопругата Кристина и нивните две деца.

1 книга од овој автор: