nade-stojilkovikj

Наде Стојилковиќ

Наде Стојилковиќ е долгогодишна новинарка и главна и одговорна уредничка на повеќе списанија и магазини. Новинарската кариера ја започнала со двегодишно работење во дневникот „Вечер“, а потоа 17 години работела како новинар и новинар-постар соработник. Таа а автор на бестселерот „Ќерката на дрвосечачот“.

3 books by this author: