nebojsha-markovski

Проф.д-р Небоjша Марковски, Жикица Тасевски

Проф.д-р Небоjша Марковски е долгогодишен професор на Факултетот за физичко образование спорт и здравjе во Скопjе на катедрата по фудбал и директор на центарот за едукациjа на тренери во Фудбалската федерациjа на Македониjа. Жикица Тасевски е познат фудбалски лик во македонскиот фудбал и еден од нашите најдобри тренери во моментов, но и за титула Професор по фудбал со катедра на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје во Скопје.

1 book by this author: