nick-constable

Ник Констабл

Ник Констабл, дипломиран како еден од најдобрите во својата генерација, е основач на Редлајн асошиетед лтд, компанија за професионална обука за продажби, со седиште во Велика Британија. Кариерата ја почнал 1986 година и зад него се 24 години искуство во продажбите. Ник заземал високи позиции во продажните служби во нови, средни и во глобални компании од секторот на технологијата. Регрутирал, обучил и предводел големи продажни тимови; водел големи клиенти за стоте најдобри компании на Форчн и, како комерцијален директор во некои акционерски друштва, бил лидер во постигнувањето квартален пораст во конкурентните услови за работење.

1 book by this author: