nora-roberts

Нора Робертс

Нора Робертс, родена како Елинор Мари Робертсон англиски: Eleanor Marie Robertson ; Сребрена пролет, 10 октомври 1950 ) е американски бестселер, автор на повеќе од 209 љубовни романи. Нејзините псевдоними се Џ. Д. Роб, во серија во смрт, како и Џил Марч и Сара Харстети.

1 book by this author: