pam-jenoff

Пам Џеноф

Пам Џеноф е американска авторка, адвокатка и професорка по право. Таа има неколку огромни светски хитови, меѓу кои најпознат е Девојката на командантот, а најнов и најпопуларен Вагонот со сираци.

1 book by this author: