preplet

Преплет

Преплет е концепт продавница и дизајн студио кое е создадено во 2013 година со цел да стане оптимистичко и инспиративно место кое ќе нè потсетува дека малите работи го прават моментот голем и секој ќе може да го пронајде совршениот и уникатен подарок за себе или за некој близок.

3 books by this author: