robert-gross

Роберт Грос

Роберт Грос е потомок на позната њујоршко-бруклинска фамилија. Пишува од својата петта година. Знае сe за љубовта, го употребува истиот мевлем за очи како и членовите на шведското кралско семејство, и смета дека со објавувањето на оваа прва книга го достигнал врвот на својата писателска кариера.

1 книга од овој автор: