tessa-bailey

Теса Бејли

Теса Бејли, позната авторка на бестселери на Њујорк тајмс, се стреми кон три работи: да пишува страсни и незаборавни љубовни драми со впечатливи ликови, да биде добра мајка, и некогаш да се прикраде меѓу судиите на натпревар за правење слатки. Живее на Лонг Ајленд, Њујорк, со сопругот и ќерката, пишува по цел ден, а навечер се наградува со штичка со разни видови сирења и гледање серии на Нетфликс. Ако сакате секси, искрени, забавни романси со загарантиран среќен крај, на вистинското место сте.

2 books by this author: