zoe-sugg

Зои Саг

Зои Саг, позната како Зоела, има дваесет и четири години и живее во Брајтон, Англија. Нејзините видеоблогови за убавина, мода и стил на живеење ги следат милиони луѓе на Јутјуб, а нејзините месечни видеоблогови имаат уште повеќе следбеници. Ја има добиено наградата Космополитен за најдобар блог во 2011, а следната година е прогласена за најдобра видеоблогерка за убавина. Во 2013 година Радио 1 тин ју ја има прогласено за најдобра в-блогерка во Англија, а во 2014 ја добила наградата за омилена влогерка во Велика Британија. Истата година Тин чојс ја прогласи за интернет-ѕвезда за убавина и за мода. Онлајн девојка на турнеја е нејзин втор роман, продолжение на Онлајн девојка од 2014 година. Побарајте ја Зои на Zoë @ Zoella www. Zoella.co.uk www.girlonlinebooks.com

2 книги од овој автор: