Прирачник за воинот на светлината

Издавач: Издавачки центар ТРИ

Година на издавање: 2001

Димензии: 125Х195

Нема на залиха

Краток опис

Прирачник за воинот на светлината e инспиративен придружник на Алхемичарот, интернационалниот бестселер што маѓепса милиони читатели во светот. Со својот оригинален стил, Пауло Коелјо ни помага да го пронајдеме воинот на светлината во секој од нас. Истовремено ни покажува како да тргнеме по стапките на воинот - оној што го цени чудото на животот, оној што прифаќа неуспех, и оној чија потрага го води до своето вистинско битие. Секоја мисла нè бодри да ја прифатиме неизвесноста на животот и да ги живееме своите соништа.Пауло Коелјо е еден од најомилените раскажувачи на денешнината. Долгоочекуваниот придружник на неговиот прв роман претставува збирка на философски учења што ги воодушевува читателите и ги води трагачите на вистината кон својата единствена судбина.

paulo-coelho

Пауло Коелјо

Еден од највлијателните писатели на нашево време, Пауло Коелјо е автор на многубројни меѓународни бестселери, вклучувајќи ги „Алхемичарот“, „Алеф“, „Единаесет минути“ и „Ракописот од Акра“. Преведен...

Види повеќе

Коментари и оценки

Дадете ваше мислење
Само регистрирани купувачи можат да дадат мислење. Ве молиме најавете се или регистрирајте профил