Скитникот-Мактуб

Издавач: Издавачки центар ТРИ

Година на издавање: 2002

Димензии: 112X180

Нема на залиха

Краток опис

Во Скитникот Мактуб Пауло Коелјо со чудесна просветленост проговорува за животот, за вистината и за Бога. Тоа е збирка раскази и размислувања за дострелите на љубовта, за стравот и храброста, за моќта на навиките и ризикот да се следи својот пат, за моралистите и доктринерите, за убавината, за чудата и загубените синови.

paulo-coelho

Пауло Коелјо

Еден од највлијателните писатели на нашево време, Пауло Коелјо е автор на многубројни меѓународни бестселери, вклучувајќи ги „Алхемичарот“, „Алеф“, „Единаесет минути“ и „Ракописот од Акра“. Преведен...

Види повеќе

Коментари и оценки

Дадете ваше мислење
Само регистрирани купувачи можат да дадат мислење. Ве молиме најавете се или регистрирајте профил