Човекот и неговите симболи

Издавач: Издавачки центар ТРИ

ISBN: 978-608-230-745-9

Нема на залиха

Краток опис

carl-gustav-jung

Карл Густав Јунг

Карл Густав Јунг (1875 – 1961) е една од најзначајните фигури во областа на современата психологија и психијатрија, основач на аналитичката психологија. Неговите концепти, освен во медицината, имаат...

Види повеќе

Коментари и оценки

Дадете ваше мислење
Само регистрирани купувачи можат да дадат мислење. Ве молиме најавете се или регистрирајте профил