Математика (дидактичка игра)

Издавач: Едука Мак

ISBN: 9786084737414

Година на издавање: 2018

Димензии: 200x140

Корица: hardcover

Нема на залиха

Краток опис

Оваа дидактичка игра е наменета за деца од 6 и повеќе години. Целта на играта е целосно совладување на основните аритметички операции ( +, -, x, : ) со природни броеви до 12, интуитивно решавање равенки, развивање на логичкото мислење и стекнување искуство за правење стратегии.

--unknown--

-- непознат автор --

Непознат автор...

Види повеќе

Коментари и оценки

Дадете ваше мислење
Само регистрирани купувачи можат да дадат мислење. Ве молиме најавете се или регистрирајте профил