Храброста да се биде свој

Нема на залиха

Краток опис

Достигнување вистинска среќа преку јапонската мудрост

Милиони луѓе веќе ја прочитаа и ги почувствуваа придобивките на мудроста сместена меѓу кориците на оваа книга. Им покажа како да ја ослободат моќта што се состои во храброста да се биде најискрената верзија од себеси. Користејќи ги теориите и техниките на Алфред Адлер, еден од најбрилијантните умови на психологијата заедно со Јунг и Фројд, ќе успеете да го искористите јапонскиот феномен во своја полза.

--unknown--

-- непознат автор --

Непознат автор...

Види повеќе

Коментари и оценки

Дадете ваше мислење
Само регистрирани купувачи можат да дадат мислење. Ве молиме најавете се или регистрирајте профил