Сложувалка „Пет другарчиња“

Издавач: ПАБЛИШЕР

ISBN: 7174

Димензии: 225x225

Нема на залиха

Краток опис

КОЛКУ ДРУГАРЧИЊА СКОКААТ НА КРЕВЕТОТ?

Хм! Сложи ја оваа сложувалка и преброј ги. Стела и Сани се сигурно таму. Но колку се и кои се другите? Со сложувалката в раце и пеејќи ги песничките, светот е твој. Другарчиња треба да има пет, види дали се сите на број!

stela-i-sani

Стела и Сани

Стела и Сани се најдобрите пријатели на децата. Стела доаѓа од ѕвездите, а Сани од сонцето. Тие се првите 3Д анимирани ликови наменети за едукација и забава на децата од сите возрасти – од најмалите...

Види повеќе

Коментари и оценки

Дадете ваше мислење
Само регистрирани купувачи можат да дадат мислење. Ве молиме најавете се или регистрирајте профил