Заспивалки

Издавач: Едука Мак

ISBN: 9786084737247

Корица: softcover

Нема на залиха

Краток опис

Книга - сликовница со музичко ЦД која содржи 10 авторски приспивни приказни и 10 приспивни песни. Тема на приказните е секојдневното опкружување на едно дете, со акцент на моќта и големината на љубовта, додека кај песничките преовладува текст со зборови што наведуваат на спиење, што е соодветно на возраста на децата. Освен приказните и текстовите на песничките, книгата содржи нотни записи, како и соодветни илустрации.

--several-authors--

-- повеќе автори --

Повеќе автори...

Види повеќе

Коментари и оценки

Дадете ваше мислење
Само регистрирани купувачи можат да дадат мислење. Ве молиме најавете се или регистрирајте профил