Креативна игра (5-6)

Издавач: Едука Мак

ISBN: 9786084737155

Број на страници: 124

Димензии: 275*205

Корица: softcover

Нема на залиха

Краток опис

Едукативни интегрирани прирачници за деца од предучилишна возраст, компитабилни со принципите и аспектите на програмата за рано учење и развој, со примена на холистичкиот пристап во обработка на содржините. Активностите се длабоко осмислени со различни илустративни и содржински креативни решенија за интегрирање на целите и задачите од повеќе воспитно-образовни подрачја и различни аспекти од развојот на детската личност. Прирачниците се погодени за индивидуални активности на децата, за развој според сопственото темпо и за неговото следење од страна на возрасните. Воедно даваат одлична можност и за воспоставување на интеракција и комуникација на релација дете-дете и дете-возрасен.

--several-authors--

-- повеќе автори --

Повеќе автори...

Види повеќе

Коментари и оценки

Дадете ваше мислење
Само регистрирани купувачи можат да дадат мислење. Ве молиме најавете се или регистрирајте профил