Говорот на телото

Повеќе автори

Издавач: Издавачки центар ТРИ

ISBN: 978-608-230-576-9

Година на издавање: 2018

Димензии: 140/210

На залиха
За само 199  ден.  -70  ден.
На залиха
На залиха

Краток опис

„Говорот на телото“ од меѓународно признатите стручњаци за меѓучовечките односи Алан и Барбара Пиз открива дека она што луѓето го зборуваат често се разликува од она што го мислат или чувствуваат.

Од оваа стручна и забавна книга можете да ги дознаете тајните на говорот на телото и да ги читате мислите на другите преку нивните гестови. Да дознаете како да бидете пријатни, како да стекнете повеќе самодоверба и како да ја контролирате секоја ситуација. Да ги откриете техниките кои ќе ви покажат како да ги толкувате гестовите и како да ги читате неизговорените мисли и емоции – и да извлечете правилни заклучоци.

- Како да им оставите позитивен впечаток на другите?
- Како успешно да преговарате?
- Како да знаете дали некој е достапен?
- Како да увидите дека некој лаже?
- Како да читате меѓу редови?
- Како да го користите говорот на телото за да го постигнете она што го сакате?

 

 

 

 

 

Жалам, нема таков автор...

Коментари и оценки

Дадете ваше мислење
Само регистрирани купувачи можат да дадат мислење. Ве молиме најавете се или регистрирајте профил