Играта на животот

Издавач: ПАБЛИШЕР

Година на издавање: 2019

Димензии: 125/195

Нема на залиха

Краток опис

Предметот на играта на животот е јасно да го видиме сопственото добро и да ги избришеме сите ментални слики на злото. Во оваа инспиративна книга Флоренс Сковел Шин на неформален пријателски и хумористичен начин ни ги пренесува безвременската порака и принципите на успехот покажувајќи ни како со користење на афирмации да ги промениме својата состојба и околностите и да научиме дека животот не е борба туку игра игра на давање и примање.

Книгата „Играта на животот и како да ја играш“ за првпат ја здогледала светлината на денот во 1925 година. Оттогаш има инспирирано илјадници луѓе низ целиот свет, со вистината што ни ја открива – дека љубовта и добрата волја ги отстрануваат сите препреки на нашиот пат.

florence-scovel-shinn

Флоренс Сковел Шин

Флоренс Сковел Шин е родена во 1871 година во Камден, Њу Џерси. Била талентирана учителка, уметница и авторка која ги оформила полињата на духовен раст и на нова мисла. Со својата инспиративна работ...

Види повеќе

Коментари и оценки

Дадете ваше мислење
Само регистрирани купувачи можат да дадат мислење. Ве молиме најавете се или регистрирајте профил