IQ XOXO

Издавач: Гоблин

ISBN: 5414301519904

Година на издавање: 2021

Нема на залиха

Краток опис

Гушкање и бакнежи*… за вашиот мозок! Предизвикот е да се постават сите петоделни парчиња на таблата, во ХОХО поредок. Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности: концентрација логика решавање на проблеми флексибилно размислувасње планирање * XOXO обично се употребува на крајот од текст, писмо, за да означи гушки и бацки.

--unknown--

-- непознат автор --

Непознат автор...

Види повеќе

Коментари и оценки

Дадете ваше мислење
Само регистрирани купувачи можат да дадат мислење. Ве молиме најавете се или регистрирајте профил