Како да црташ како уметник (Интересни цртани ликови)

Издавач: Едука Мак

ISBN: 9786084737094

Корица: softcover

Нема на залиха

Краток опис

Забавни книги создадени во соработка со издавачката куќа "Mammoth World" од Индија, наменети за децата од предучилишна и раноучилишна возраст. Серијата има два наслови со шарени налепници и интересни факти што им помагаат на децата да цртаат како што цртаат уметниците. Книгите содржат инструкции за цртање разни предмети, животни и омилени цртани ликови во неколку чекори, развивајки ги кај децата когнитивните и моторните способности. Чекор по чекор, децата ке согледаат дека овој пристап е практичен, а цртањето е забавно.

--unknown--

-- непознат автор --

Непознат автор...

Види повеќе

Коментари и оценки

Дадете ваше мислење
Само регистрирани купувачи можат да дадат мислење. Ве молиме најавете се или регистрирајте профил