Квантно исцелување

Издавач: Издавачки центар ТРИ

Година на издавање: 2018

Димензии: 140/210

Нема на залиха

Краток опис

Квантно исцелување е извонреден нов пристап во лекувањето напишана од еден исклучителен лекар – книга исполнета со мистерија и надеж за луѓето кои чудесно закрепнале од многу сериозни болести.  

Оваа книга дава историски преглед на  принципите што се наоѓаат во основата на физичката стварност и кои го создаваат нашето секојдневно опкружување, а ги опишува и начините што довеле до сфаќање на овие принципи од гледна точка на западната наука и на ајурведата, древната индиска наука за животот. Најважно од сè е што книгата нуди увид како обединувањето на овие две традиции може да придонесе за општата благосостојба.

Во ова инспиративно дело д-р Чопра ни нуди фасцинантно интелектуално патување кое ќе ги прошири нашите хоризонти и ќе ни помогне да создадеме свест за медицината. Книгата е одговор на сѐ поголемиот интерес за односот меѓу умот и телото во рамките на човековото здравје.

deepak-chopra

Дипак Чопра

Дипак Чопра напишал триесетина книги преведени на повеќе од триесет и пет јазици, меѓу кои и многубројни бестселери според оценките на Њујорк тајмс, како од областа на белетристиката така и од облас...

Види повеќе

Коментари и оценки

Дадете ваше мислење
Само регистрирани купувачи можат да дадат мислење. Ве молиме најавете се или регистрирајте профил