Планум

Издавач: ПАБЛИШЕР

Година на издавање: 2016

Димензии: 140/230

Нема на залиха

Краток опис

ПланУМ е моќна интерактивна алатка за унапредување на личните потенцијали на секој поединец. Помага при кристализирање на посакуваните цели и дефинирање на детална мапа и план за нивна реализација.

ПланУМ е личен водич кој ќе го стимулира вашиот континуиран развој нудејќи уникатен и структуиран процес кој се базира врз техники и вежби од коучинг-методологијата со фокус кон решенија.

ПланУМ е персонализирано решение за секој кој води грижа за својот личен и професионален напредок. Oд ученици и студенти кои амбициозно ја планираат својата иднина, па сè до професионалци од различни области со набиени агенди и потреба да го систематизираат своето секојдневје и да воведат ред во сопствените животи.

Не постои скратен пат до успехот. Затоа ве охрабруваме да го користите планумот континуирано и да го следите унапредувањето на секој аспект од вашиот живот. Ве очекува изненадувачки ефект кој ќе ви ја разбуди свеста за многу скриени потенцијали кои чекаат да бидат искористени.

ИДЕАЛЕН НОВОГОДИШЕН ПОДАРОК!

ПланУМ нуди можност за брендирање со ваше лого на кориците, што го прави идеален подарок за вашите вработени и за деловните партнери. Со својот современ и инспиративен дизајн совршено одговара за секој професионалец или компанија која се грижи за својот имиџ.

СВРТЕТЕ НОВ ЛИСТ!

aleksandra-sharovikj-atanasovska

Александра Шаровиќ Атанасовска

Obsecro te, mea vita scribere......

Види повеќе

Коментари и оценки

Дадете ваше мислење
Само регистрирани купувачи можат да дадат мислење. Ве молиме најавете се или регистрирајте профил