Различно, но исто

Издавач: БАТА ПРЕС

ISBN: 9786082530369

Година на издавање: 2017

Нема на залиха

Краток опис

Едно женско јаре беше различно од другите. Предните нозе му беа повредени и не можеше да трча со другите кози низ полето и многу беше тажно поради тоа. Но козарот се сети како може да ѝ помогне на малата коза. Ќе успее ли козарот да ѝ помогне на козичката да трча со другите кози и да биде среќна? 

Оваа книга им помага на децата да развијат:
• Пријателство
• Соработка
• Помагање
• Трудољубивост
• Споделување
И да ги разберат: 
• Светот на животните
• Разликите

feridun-oral

Феридун Орал

Феридун Орал е роден 1961 година во Кирикале, Република Турција. Во 1985 година дипломирал на Факултетот за убави уметности на Универзитетот во Мармара. Учествувал на многу изложби, биеналиња и натп...

Види повеќе

Коментари и оценки

Дадете ваше мислење
Само регистрирани купувачи можат да дадат мислење. Ве молиме најавете се или регистрирајте профил