Неделен планер „IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT“

Издавач: Тиноски

ISBN: 33620

Број на страници: 80

Корица: softcover

Нема на залиха

Краток опис

Неделен планер "If you can dream it, you can do it"

  • неделен планер со спирала А5 формат со тенки корици (80 листови) 

tinoski

Тиноски

Tиноски приказната започна случајно во 2015 година со првата нацртана шолја а денес како препознатлив локален бренд за креатива и дизајн се надоврзува со низа уникатни производи за индивидуални...

Види повеќе

Коментари и оценки

Дадете ваше мислење
Само регистрирани купувачи можат да дадат мислење. Ве молиме најавете се или регистрирајте профил