Креативна игра

Издавач: Едука Мак

ISBN: 9786084737162

Година на издавање: 2018

Димензии: 200x140

Нема на залиха

Краток опис

Едукативни интегрирани прирачници за деца од предучилишна возраст, компитабилни со принципите и аспектите на програмата за рано учење и развој со примена на холистичкиот пристап во обработката на содржините. Активностите се длабоко осмислени со различни илустративни и содржински креативни решенија за интегрирање на целите и задачите од повеќе воспитно-образовани подрачја и различните аспекти од развојот на детската личност. Прирачниците се погодни за индивидуалните активности на децата, за развој според сопственото темпо и за неговото следење од страна на возрасните. Воедно даваат одлична можност и за вопсотавување на интеракции и комуникација на релација дете-дете и дете возрасен.

--several-authors--

-- повеќе автори --

Повеќе автори...

Види повеќе

Коментари и оценки

Дадете ваше мислење
Само регистрирани купувачи можат да дадат мислење. Ве молиме најавете се или регистрирајте профил