Подготовка за пишување - учиме со Софија

Издавач: АРС ЛАМИНА

ISBN: 9786082476841

Година на издавање: 2016

На залиха
As low as 150  ден.
На залиха
На залиха

Краток опис

Подготви се за пишување заедно со малечката Софија. Вежбај пишување на прави, коси и криви линии,
боj и цртај и научи да ги впишуваш формите.

Оваа книга ќе им помогне на децата при:


- Почетно пишување на разни видови линии и форми

- Цртање на полесни и посложени форми

- Развивање на моторичките вештини

- Градење на самодовербата

biljana-crvenkovska

Билјана Црвенковска

Билјана Црвенковска е писателка, сценарист, преведувачка и уредник. Ја препознаваме по приказните од „Светот на Биби”, романите за деца „Супервештерката, мачката и шесте волшебни колачиња” и „Што со...

Види повеќе

Коментари и оценки

Дадете ваше мислење
Само регистрирани купувачи можат да дадат мислење. Ве молиме најавете се или регистрирајте профил