Конзервирани импресии

Издавач: ТЕМПЛУМ

ISBN: 22544

Година на издавање: 2014

Нема на залиха

Краток опис

101 импресија на неповторливиот Горан Стефановски „конзервирана“ во најновото издание на Табернакул...

goran-stefanovski

Горан Стефановски

Горан Стефановски е роден во Битола во 1952. Завршува Филолошки факултет во Скопје, на катедрата зс англиски јазик и книжевност. Студира драматургија на театарската академија на Универзитетот во Бел...

Види повеќе

Коментари и оценки

Дадете ваше мислење
Само регистрирани купувачи можат да дадат мислење. Ве молиме најавете се или регистрирајте профил