Мој личен развој

Издавач: ПАБЛИШЕР

ISBN: 9786086679804

Година на издавање: 2021

Корица: Бел цветен дезен

На залиха
As low as 790  ден.
На залиха
На залиха

Краток опис

„Мој личен развој“ е уникатно изработен психолошки прирачник од експертот за личен развој Ведрана Стојановска. Оваа книга е несекојдневен водич за среќен живот што ќе ве насочи како да ги менувате секојдневните навики, како да го цените секој момент и на тој начин да успеете да ја промените својата судбина.

Достапен во четири различни дизајни, прирачникот е поделен на три дела, секој со различен придонес во мисијата за среќен живот. Тој нуди психолошка анализа и запознавање со сопствената потсвест, по што ве води низ дневно планирање и себеанализа кои придонесуваат за остварување на сите ваши цели.

Предводена од своите лични искуства и своето знаење, авторката создава нешто многу поинакво, нешто што ќе му помогне на секој човек кој сака да се посвети себеси и на своите соништа.

vednara-stojanovska

Ведрана Стојановска

Ведрана Стојановска на патот на животот и едукацијата низ нејзиниот личен развој открива дека судбината на човековиот живот лежи во карактерот и навиките кои се доминантно присутни кај човекот. Таа вел...

Види повеќе

Коментари и оценки

Дадете ваше мислење
Само регистрирани купувачи можат да дадат мислење. Ве молиме најавете се или регистрирајте профил