Седумте духовни закони на успехот

Издавач: Издавачки центар ТРИ

ISBN: 978-608-230-735-0

Година на издавање: 2021

Број на страници: 88

Димензии: 125/195

Корица: softcover

Нема на залиха

Краток опис

Ние сме патници во универзумот. Сме застанале тука накратко за да се сретнеме, да се грижиме едни за други, да љубиме, да споделуваме. Ако споделуваме со добра мисла, лесно срце и љубов, ќе создаваме и

зобилство и радост еден за друг. И ќе знаеме дека вредело да го изживееме овој краток момент од вечноста.

Заснована врз природните закони што управуваат сѐ што постои, таа го разбива митот дека успехот е резултат на силна амбиција или тешка работа. Кога ќе ја разбереме својата вистинска природа и ќе научиме да живееме во хармонија со законите на природата, околу нас лесно и без никаков напор ќе се создаваат позитивна енергија, здравје, среќни врски и изобилство.

Полна со вечни мудрости и практични чекори за едноставна примена, оваа е една од оние книги на кои постојано им се навраќаме.

„Од сите книги на Чопра, Седумте духовни закони на успехот е мудар концепт за живот на највисоко и најкомплетно ниво. Фантастична е!“
Тони Робинс, автор на Разбудете го џинот во себе и Неограничена моќ

deepak-chopra

Дипак Чопра

Дипак Чопра напишал триесетина книги преведени на повеќе од триесет и пет јазици, меѓу кои и многубројни бестселери според оценките на Њујорк тајмс, како од областа на белетристиката така и од облас...

Види повеќе

Коментари и оценки

Дадете ваше мислење
Само регистрирани купувачи можат да дадат мислење. Ве молиме најавете се или регистрирајте профил