Дневник на прочитани книги: Секоја станица – нова страница

Издавач: Издавачки центар ТРИ

ISBN: 9786082308630

Година на издавање: 2022

Корица: softcover

Нема на залиха

Краток опис

ДНЕВНИК НА ПРОЧИТАНИ КНИГИ: СЕКОЈА СТРАНИЦА – НОВА СТАНИЦА

Дневникот на прочитани книги заслужува да го има секој страстен читател. Во него ќе може да ги запишува сите книги што ги чита, да си ги запишува омилените цитати, да црпи инспирација од зборовите на најголемите автори, да води евиденција за прочитаното, но да развива идеи и за свој роман.

Затоа што секоја страница е нова станица, не пропуштајте ниту еден збор.Секоја реченица има свое магично значење. Секоја книга ве менува на некој начин. Запишувајќи ги своите впечатоци во дневникот на прочитани книги, тој станува ваш личен потсетник на позитивни промени, доказ дека книгите од нас го извлекуваат само најдоброто.

--unknown--

-- непознат автор --

Непознат автор...

Види повеќе

Коментари и оценки

Дадете ваше мислење
Само регистрирани купувачи можат да дадат мислење. Ве молиме најавете се или регистрирајте профил