Буква по буква

Издавач: СКАМПЕР

ISBN: 33478

Нема на залиха

Краток опис

Научи ги буквите од азбуката и почни да пишуваш со овие забавни игри со животни.

Преку асоцијација со двостраните картички со животни научете ги буквите и како изгледаат нивните графеми. Потоа, започнете да составувате зборови, буква по буква со или без асоцијација, играјте бинго - препознајте ги животните и најдете ја буквата со која започнува тоа животно, првиот кој го сотави зборот - победува!

--unknown--

-- непознат автор --

Непознат автор...

Види повеќе

Коментари и оценки

Дадете ваше мислење
Само регистрирани купувачи можат да дадат мислење. Ве молиме најавете се или регистрирајте профил