IQ Focus

Издавач: Гоблин

ISBN: 5414301519904

Година на издавање: 2021

Нема на залиха

Краток опис

Фокусирај се на центарот! Секој предизвик покажува како треба да изгледа зоната на фокус (3х3 квадрати), за да го поминете предизвикот. Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности: концентрација решавање на проблеми просторен увид планирање

--unknown--

-- непознат автор --

Непознат автор...

Види повеќе

Коментари и оценки

Дадете ваше мислење
Само регистрирани купувачи можат да дадат мислење. Ве молиме најавете се или регистрирајте профил