Сонувалко

Издавач: БЕГЕМОТ

ISBN: 9786084869207

Нема на залиха

Краток опис

Сонувалко, има време за сонување, подготви се на училиште!“

– му велеше мајката на малото бувче.

Но, дали навистина има време?

Ќе ја сонува ли утре пак Белата топка на небото?“

sanja-mihajlovikj-kostadinovska

Сања Михајловиќ-Костадиновска

Сања Михајловиќ-Костадиновска е родена во 1982 во Скопје. Доцент е по шпанска книжевност на Катедрата за романски јазици и книжевност при Филолошкиот факултет „Блаже Конески“. Докторирала на Универз...

Види повеќе

Коментари и оценки

Дадете ваше мислење
Само регистрирани купувачи можат да дадат мислење. Ве молиме најавете се или регистрирајте профил